JEE-O

JEE-O creëert producten met rust, vrede en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gewaagd.

Alle productlijnen kenmerken zich door een robuust en krachtig design, altijd onderscheidend in zijn eenvoud.

De JEE-O serie die bestaat uit de douchemengkranen met regendouchekop voor een fantastische douche-ervaring. Verkrijgbaar in geborsteld en gepolijst roestvrij staal.

Naamloos
JEE-O bloom series
Deze verfijnde collectie is gebaseerd op de natuur en geometrie. Dit komt tot uiting in de vloeiende overgang van facet – naar ronde vormen in het ontwerp van de baden en wastafels, en in de zeshoekige kranen en grepen. Een zonnebloem diende als inspiratie voor de douchekop.
JEE-O flow series
Deze serie bestaat uit vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand en opbouwkranen. Samen met de Italiaanse designer Brian Sironi is deze geprezen serie tot stand gekomen. Het uitgangspunt van het ontwerp is de vorm die water aanneemt van het object waarin het zich bevindt.
Naamloos
Naamloos
JEE-O soho series
Geïnspireerd op de wijk SoHo in New York en in samenwerking met ontwerpbureau Grand & Johnson is deze stoere design serie ontwikkeld. Uniek is de bedieningshendel die als een joystick wordt bediend voor aan en uit en warm en koud. De serie is compleet met bijpassende waskommen, bad en accessoires.
JEE-O pure series
Het design voor de pure serie kent Aziatische invloeden en geeft je het ultieme gevoel van wellness en rust. De iconische ring vormt de bediening waarmee het water als een waterval uit de kraan stroomt. Deze serie bestaat uit vrijstaande douches, badvuller, wand en opbouwkranen.
Naamloos
Naamloos
JEE-O slimline series
Deze serie bestaat uit vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand en opbouwkranen. Het bad en de waskommen van DADOquartz zijn verkrijgbaar in wit maar ook in buitenkant zwart. De serie is compleet met toiletten, accessoires en spiegels.
JEE-O original series
Het verhaal van JEE-O is begonnen bij dit eerste model; de original douche 01. Een uniek design waarbij de ring verrassend genoeg functioneert als bediening. JEE-O dankt zelfs haar naam aan het design waarbij de letters J en O vanuit vormgeving bij elkaar zijn gebracht.
Naamloos
Naamloos
JEE-O fatline series
Deze serie bestaat uit vrijstaande douches van hoogwaardig rvs en verkrijgbaar in geborsteld en gepolijst. De fatline douches hebben een stoer uiterlijk en onder de grote douchekop kun je heerlijk genieten zowel binnen in de badkamer als buiten bij het zwembad of hottub.
JEE-O outdoor series
Wil je ook het ultieme wellness gevoel beleven tijdens alle seizoenen? De JEE-O 365 – all weather frost free optie kan worden toegevoegd aan een buitendouche waardoor je het hele jaar door buiten kunt douchen. Douches worden vorstvrij gehouden tot -30 ºC. Dit zorgt ervoor dat je de buitendouche tijdens de winterperiode niet hoeft te demonteren maar gewoon buiten kan blijven staan.
Naamloos