JEE-O

JEE-O creëert producten die vrede en ruimte voor lichaam en geest uitstralen. De items van JEE-O staan voor sfeer en functionele luxe. Alle badkamer producten zijn verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gewaagd. Alles voor een verkwikkende binnen- en buiten ervaring. 

Alle productlijnen van JEE-O kenmerken zich door een robuust en krachtig design, altijd onderscheidend in zijn eenvoud.

Dit is de serie die bestaat uit de douchemengkranen met regen douchekop voor de ultieme luxe douche-ervaring. Verkrijgbaar in geborsteld en gepolijst roestvrij staal.

Naamloos

JEE-O bloom series

De Bloom collectie is verfijnd en gebaseerd op de natuur en geometrie. Dit zie je terug in de vloeiende overgang van facet – naar ronde vormen in het ontwerp van de baden en wastafels, en in de zeshoekige kranen en grepen. Er werd een zonnebloem gebruikt als inspiratie voor de douchekop. Verfijnde items voor in de badkamer.

JEE-O flow series

De Flow serie bestaat uit vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand en opbouwkranen voor de badkamer. Samen met de Italiaanse designer Brian Sironi is deze serie bij JEE-O tot stand gekomen. Het uitgangspunt van het ontwerp is de vorm die water aanneemt van het object waarin het zich bevindt.
Naamloos
Naamloos

JEE-O soho series

Deze serie is geïnspireerd op de wijk SoHo in New York. In samenwerking met ontwerpbureau Grand & Johnson is deze stoere design serie ontwikkeld voor de mooiste badkamers. Uniek is de bedieningshendel die als een joystick wordt bediend voor de kraan. Deze luxe serie is compleet met bijpassende waskommen, bad en accessoires. Al met al, alles een strakke badkamer thuis.

JEE-O pure series

Het design voor deze badkamer serie kent Aziatische invloeden en geeft je het ultieme gevoel van wellness en rust. De iconische ring vormt de bediening waarmee het water als een waterval uit de kraan stroomt. Deze serie bestaat uit vrijstaande douches, badvuller, wand en opbouwkranen. Kortom, alles voor een luxe badkamer.
Naamloos
Naamloos

JEE-O slimline series

Deze serie bestaat uit vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand en opbouwkranen. Tevens zijn het bad en de waskommen van DADOquartz zowel in wit als zwart te verkrijgen. Deze uitgebreide badkamer serie is compleet met toiletten, accessoires en spiegels.

JEE-O original series

Het verhaal van JEE-O is begonnen bij dit eerste model; de original douche 01. Een uniek design waarbij de ring verrassend genoeg functioneert als bediening. Ook dankt JEE-O zelfs haar naam aan het design waarbij de letters J en O vanuit vormgeving bij elkaar zijn gebracht.
Naamloos
Naamloos

JEE-O fatline series

Deze badkamer serie bestaat uit vrijstaande douches van hoogwaardig rvs en verkrijgbaar in geborsteld en gepolijst. Alle fatline douches hebben een stoer uiterlijk. Ook kun je onder de grote douchekop heerlijk genieten. Zowel binnen in de badkamer als buiten bij het zwembad of hottub. Daarom is dit een veelzijdige serie voor een verkwikkende binnen- en buitenervaring.

JEE-O outdoor series

Wil je ook het ultieme wellness gevoel beleven tijdens alle seizoenen? Deze JEE-O 365 – all weather frost free optie kan worden toegevoegd aan een buitendouche waardoor je het hele jaar door buiten kunt douchen. Hiermee worden douches vorstvrij gehouden tot -30 ºC. Perfect dus voor in ons land. Dit zorgt ervoor dat je de buitendouche tijdens de winterperiode niet hoeft te demonteren maar gewoon buiten kan laten staan.
Naamloos