Camylle

Heerlijke saunageuren voor thuis.
Bij Camylle gaat het allemaal om puurheid en zuiverheid. Camylle verwerkt essentiële oliën in de zuiverste vorm om er van te kunnen genieten in sauna’s, stoombaden, massagebaden en spa’s.
camylle-nuage-limited-edition-250-ml-copy-copie-300x300
Saunageuren, oliën en opgiet

Wil je extra ontspannen tijdens het momentje in de sauna? Gebruik dan een van de saunageuren van Camylle. Camylle houdt zich al decennialang bezig met de ontwikkeling van oliën voor in de sauna en alle bijbehorende aroma’s.

De producten van Camylle zijn niet gemaakt met synthetische ingrediënten, wat je wel vaak ziet bij andere saunageuren.  De etherische sauna-olie van Camylle is 100% zuiver en natuurlijk. Zo past dit product perfect in het totaalpakket van een gezonde en verfrissende wellness en zuivering. Want dat is waar een sauna voor staat.

Voile de Sauna: ons gamma van speciale saunageuren

Camylle heeft een product ontwikkeld  dat speciaal bedoeld is voor sauna’s: Voile de Sauna. En dat is exact wat het is. Los 10 tot 20 milliliter van de aromatische olie op in een liter water en giet het mengsel op de hete stenen van de kachel. De lucht vult zich met een weldadig aroma dat als een voile op je neerdaalt terwijl je in de sauna tot rust komt.

Essentiële oliën zijn in principe vetdeeltjes en lossen dus niet op als ze in contact komen met water. Voor Voile de Sauna is een speciale samenstelling ontwikkeld,  zodat het product wel meteen volledig oplost bij contact met water. Zo krijgt u eenvoudig het best mogelijke effect.

Etherische oliën

Spa en Spa heeft een divers aanbod aan etherische oliën, maar uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde positieve effect: ze versterken het lichaam en geven je meer energie.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische olie is een geschenk van de natuur, want het mengsel komt uit planten. Elke etherische olie heeft daardoor een eigen, aangename geur die kenmerkend is voor de plant. Daarnaast heeft elke olie een unieke helende werking. In het assortiment van Spa en Spa vind je dus zeker iets wat bij je past!

Hoe werken etherische oliën?

Je lichaam houdt van het effect van etherische oliën. Door middel van je huid en slijmvliezen worden de etherische oliën door je lichaam opgenomen. De olie vult de elektronen in je lichaam aan, waardoor je meer energie krijgt en je verfrist voelt. Je cellen worden ‘opgeladen’ en je immuunsysteem is beter bestand tegen allerlei vervelende kwaaltjes.

De etherische oliën van Camylle worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kun je ze gebruiken om je wellnessbeleving naar een volgend niveau te tillen en extra te ontspannen. Laat je eens masseren met een etherische olie voor extra ontspanning. Of wat dacht je er van om je huis nog lekkerder te laten ruiken? Ook daar kun je etherische olie voor gebruiken. Alle producten van Camylle zijn gebaseerd op 100% zuivere etherische oliën. Dit garandeert een helend en ontspannend effect op het lichaam.

130917120009VOILE-DE-SAUNA-cajeput-citron-250-ML-copy