Cookking
Spa en Spa levert alle producten van CookKing voor uw tuin. Geniet van de gezelligheid en warmte van vuurschalen, vuurkorven of tuinhaarden. Maak koken in de tuin bijzonder met ketels, pannen en rookovens. Alle producten van CookKing  worden met de grootste precisie, handmatig gemaakt. Net dat beetje extra in uw tuin met kwalitatief hoogwaardige producten dat is waar CookKing voor staat.
Kom bij ons in de showroom in Weerselo (Overijssel) onze Cookking producten van dichtbij bekijken. Graag geven we u informatie en advies over deze prachtige producten. Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie. Tijdens de koffie kunt u meer informatie krijgen over welke producten het beste bij u en uw tuin passen en bieden we u een offerte op maat. Weet u al wat u wilt hebben en wilt u gelijk bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook in onze webshop.
montana

Vuurschalen

CookKing levert een uitgebreid aanbod van vuurschalen. Alle vuurschalen zijn volledig met de hand gemaakt en gelast. Daarnaast zijn ze producten van CookKing zijn geen bouwpakketten, maar pure, degelijke en kwalitatief hoogwaardige  producten.

Naast de “normale” lijn met vuurschalen, heeft CookKing ook een premium lijn. De premium lijn is elegant maar heeft tevens een stoer uiterlijk. Met een premium vuurschaal van CookKing heeft u een echte blikvanger op uw terras of in de tuin staan.

Tuinhaarden

Naast een vuurschaal of vuurkorf wordt ook de tuinhaard steeds populairder in de tuin. Wat geeft meer sfeer dan een tuinhaard naast uw loungebank? Naast sfeer zorgt een tuinhaard ook voor extra warmte op uw terras, op deze manier verlengt u een heerlijke zomerdag tot diep in de avond. CookKing heeft diverse modellen in het assortiment opgenomen. Van modern laser gesneden tuinhaarden tot vierkant en klassiek.

Alle tuinhaarden van CookKing zijn gemaakt van black steel, dit onbehandelde zwarte staal zal na enige tijd een volledige populaire roestkleur krijgen.

Tuinhaard Tuba
Fire basket_Verona
Vuurkorven

Bent u op zoek naar een vuurkorf die niet na een paar keer stoken krom staat? Dan zijn de vuurkorven van CookKing wat u zoekt! Het staal van een vuurkorf van CookKing is gemiddeld tussen de 3 en 5 mm dik. Daarnaast hebben de vuurkorven een gewicht van tussen de 12 en 17 kg. Een kwalitatief mooi en sterk product. CookKing garandeert jarenlang plezier van uw aankoop.

Een vuurkorf brengt direct sfeer in uw tuin of op uw terras. Naast hout stoken kunt u de vuurkorf ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals bijvoorbeeld het bereiden van voedsel. Door te bakken boven vuur krijgen gerechten een heerlijke grill smaak. CookKing levert een uitgebreid assortiment aan grill roosters. Een grill rooster kunt u direct gebruiken op uw vuurkorf of door middel van een driepoot erboven hangen. Een functioneel en mooi item voor in iedere tuin.

Ketels en pannen

Bij het buiten koken is het meest gebruikte artikel een grill rooster omdat gerechten daar nu eenmaal een heerlijke rokerige smaak mee krijgen. Maar wat dacht u van een ketel of pan om gerechten in te bereiden? Het gebruik van een ketel of pan heeft veel voordelen. Zo is vlees of vis wat aanbrandt verleden tijd. Terwijl de lekkere smaak van het barbecueën aanwezig blijft.

CookKing heeft diverse ketels in het assortiment, hierin maak je de heerlijkste gerechten zoals een onvervalste Hongaarse goulash schotel. Ook is de Afrikaanse kookpot gemaakt om rechtstreeks in het vuur te zetten, deze gietijzeren ketels zijn allen van zeer zware kwaliteit. Herbeleef het traditionele koken en heb jaren lang plezier met de ketels en pannen van CookKing.

Natural cast africaa goulash pot
Smokehouse_Frankfurt

Rookovens

CookKing heeft een klein maar functioneel assortiment aan rookovens.

Een rookoven is een oven speciaal geschikt voor het roken van voedingsmiddelen. Te denken valt hierbij aan vlees, vis of groenten. Een rookoven bestaat in verschillende formaten. Zo bestaan er industriële rookovens, rookovens in de vorm van kasten (bekend van het paling roken) en kleine rookovens voor thuisgebruik. Kortom voor ieder wat wils.

Het principe van een rookoven is dat houtsnippers in de oven gaan smeulen. Dit gebeurt als er weinig zuurstof aanwezig is. Er ontstaat rook, deze zorgt voor conservering en een specifieke smaak. De rookovens van CookKing zijn kwalitatief hoogwaardige rookovens waar u de lekkerste gerechten mee kunt bereiden.

Santos

De Santos is een van de meest populaire barbecue en grill producten aan het worden. De foto zegt genoeg toch? Dit item van CookKing is een vuurschaal en barbecue in een. Deze barbecue is gebaseerd op reeds bestaande modellen, met het grote verschil dat er verbeteringen zijn aangebracht en de prijs een stuk lager is dan al reeds bestaande modellen. Geniet van een lekker brandend vuurtje en een barbecue in een! 

Cookking_2
Woodrack_cornel
Accessoires
CookKing heeft een zeer uitgebreid aanbod aan toebehoren voor bij uw vuurschaal, korf of tuinhaard.