Cookking
Spa en Spa levert alle producten van Cookking. Deze worden met de grootste precisie, handmatig gemaakt. Alle materialen van de Cookking-range komen van excellente staalfabrikanten en hebben daardoor de benodigde goedkeuringen. Net dat beetje extra in uw tuim met kwalitatief hoogwaardige producten dat is waar Cookking voor staat

U kunt bij ons in de showroom in Weerselo (Overijssel) onze Cookking  van dichtbij bekijken en natuurlijk kunnen we tevens gerichter adviseren en informeren over deze prachtige producten.  Kom dus vrijblijvend langs voor een kop koffie. Tijdens de koffie kunt u meer informatie krijgen over welke producten het beste bij u en uw tuin past en bieden we u een offerte op maat. Wilt u gelijk bestellen dan kan dat ook in onze webshop.
montana
Vuurschalen
CookKing Nederland levert een uitgebreid aanbod van vuurschalen, al deze vuurschalen zijn handgemaakt en volledig gelast. Wij werken niet met bouwpakketten, maar puur met degelijke producten.

Naast de “normale” lijn met vuurschalen, heeft CookKing ook een premium lijn. De premiumlijn is elegant maar heeft tevens een stoer uiterlijk, met een premium vuurschaal van CookKing heeft u een echte blikvanger op uw terras of in de tuin staan.

Tuinhaarden

Naast een vuurschaal of vuurkorf wordt ook de tuinhaard steeds populairder in de tuin. Wat geeft meer sfeer dan een tuinhaard naast uw lounchebank? Naast sfeer zorgt een tuinhaard ook voor extra warmte op uw terras, op deze manier verlengt u een heerlijke zomerdag tot diep in de avond. CookKing heeft diverse modellen in het assortiment zitten, van modern lasergesneden tot vierkant en klassiek.

Alle tuinhaarden zijn gemaakt van black steel, dit onbehandeld zwart staal zal na enige tijd een volledige populaire roestkleur krijgen.

Tuinhaard Tuba
Fire basket_Verona
Vuurkorfen

Bent u op zoek naar een vuurkorf die niet na een paar keer stoken krom staat? Een vuurkorf van CookKing is gemiddeld tussen de 3 en 5 mm dik en heeft een gewicht tussen de 12 en 17 kg. CookKing Nederland garandeert jarenlang plezier van uw aankoop.

Een vuurkorf brengt direct sfeer in uw tuin of op uw terras, naast hout stoken kunt u de vuurkorf ook voor andere dingen gebruiken. CookKing Nederland levert een uitgebreid assortiment aan grillroosters, deze kunt u direct gebruiken op uw vuurkorf of d.m.v. een driepoot erboven hangen.

Ketels en pannen

Bij het buiten koken is het meest gebruikte artikel een grillrooster, daarnaast word steeds meer een ketel of pan gebruikt. Het gebruik hiervan heeft veel voordelen, vlees of vis wat aanbrandt is verleden tijd, terwijl de smaak van het barbecueën aanwezig blijft.

CookKing heeft diverse ketels in het assortiment, hierin maak je de heerlijkste gerechten zoals een onvervalste Hongaarse goulashschotel. De Afrikaanse kookpot is gemaakt om rechtstreeks in het vuur te zetten, deze gietijzeren ketels zijn allen van zeer zware kwaliteit. Herbeleef het traditionele koken.

Natural cast africaa goulash pot
Smokehouse_Frankfurt
Rookovens
CookKing heeft een klein maar functioneel assortiment aan rookovens.

Een rookoven is een oven speciaal geschikt voor het roken van voedingsmiddelen. Een rookoven bestaat in verschillende formaten. Zo bestaan er industriële rookovens, rookovens in de vorm van kasten (bekend van het paling roken) en kleine rookovens voor thuisgebruik.

Het principe van een rookoven is dat houtsnippers in de oven gaan smeulen. Dit gebeurt als er weinig zuurstof aanwezig is. Er ontstaat rook, deze zorgt voor conservering en een specifieke smaak.

Santos

De Santos is, sinds de lancering op de beurs in Keulen, 1 van de meest populaire producten aan het worden. Deze barbecue op sta-tafelhoogte is gebaseerd op reeds bestaande modellen, met het grote verschil dat er verbeteringen zijn aangebracht en de prijs een stuk lager is dan al reeds bestaande modellen.

Cookking_2
Woodrack_cornel
Accessoires
CookKing heeft een zeer uitgebreid aanbod aan toebehoren voor bij uw vuurschaal, korf of tuinhaard.