Alles voor lekker eten in eigen omgeving. Laat u verrassen met dit diverse exclusieve aanbod
Bij Cookking and Windmill staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking and Windmill hebben al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. verkrijgbaar bij Spa en Spa. Spa en Spa gaat voor kwaliteit. Daarom hebben wij een uniek assortiment. De aanwezige kennis is gebaseerd  door jarenlange deelnames aan BBQ wedstrijden en slagerservaring (worstmakerij). Bij een bestelling wordt je pakket / bestelling met grootste zorg verpakt in ons magazijn. Ook kunt u kiezen voor het afhalen van de spullen en staat bij Spa en Spa de koffie voor u klaar! Wij doen ons uiterste best om uw aankoop als een feestje te laten ervaren!
Cookking_2

Cookking

CookKing werkt altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Alle producten van CookKing worden handgemaakt in Europa. Dit zorgt ervoor dat er extra aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en details. Ook zijn de producten van Cookking een echte blikvanger voor terras of tuin. Kortom, een mooi item waar u jaren van zult genieten.

 

.

Windmill –

Seasoning Cast Iron

 

De Dutch Oven stamt uit circa 1700. Een Dutch Oven is een multifunctionele gietijzeren alleskunner. Over de herkomst van de Dutch Oven bestaan veel verhalen. Vele daarvan zijn waarschijnlijk aan het kampvuur ontstaan. Wat vast staat is dat de Dutch Oven eerst op het Europees continent gebruikt werd.  In de 18de eeuw maakte het zijn intrede in Amerika, waar hij de naam Dutch Oven kreeg. Later gebruikten ook de cowboys de pan. ’s Morgens werd het vlees aangebraden, groenten toegevoegd en vervolgens werd de pan met wat kooltjes in de grond begraven. Zo hadden de cowboys aan het einde van de dag een heerlijke maaltijd.