Dimension One Spas
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw Dimension One spa of hot tub en beleef het comfort van Bourgondische luxe. Wij bieden alleen exclusieve merken aan.
U kunt bij ons in de showroom in Weerselo (Overijssel) onze Dimension One Spas van dichtbij bekijken en natuurlijk uittesten. Wij zijn officieel dealer van Dimension One buiten whirlpools en Dimension One AquaFit systems. Wij hebben hier ook een aantal occasions staan van Dimension One Spas voor zeer aantrekkelijke actie prijzen! Kom dus vrijblijvend langs voor een kop koffie. Tijdens de koffie kunt u meer informatie krijgen over welke spa het beste bij u en uw tuin past en bieden we u een offerte op maat.
d1-sarena_bay-3-dimension-one
Dimension One Spas
Dimension One Spas is sinds 1977 marktleider in het ontwerpen en produceren van premium bubbelbaden. Wat andere bedrijven als innovatie beschouwen, is oud nieuws voor D1, die als eerste ozon gebruikte, fonteinen introduceerde en de kromlijnige vorm van de Bay Collection patenteerde. Het ontwerp- en engineeringteam van D1 heeft de tijd genomen om naar de klanten te luisteren, wat hen heeft geleid tot de ontwikkeling van de meest therapeutische en ontspannende ervaring die er is. De zitplaatsen in hun spa’s zijn gebaseerd op meer dan 100 metingen van het menselijk lichaam, zodat u altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.
Kwaliteit voor het leven
D1 zet zich ook in voor de kwaliteit van uw badkuip voor het leven. Dat is de reden waarom hun gepatenteerde UltraLife-schaal een levenslange garantie biedt tegen scheuren, lekken, vervaging of andere slijtage door blootstelling aan het milieu. Hun gepatenteerde Envirotect-plint, gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal inclusief gerecyclede melkbekers, heeft ook een levenslange garantie. Het vereist geen waterdichtheid of vlekken en ziet er zo nieuw als de dag dat u het kocht voor de komende jaren.
d1-chairman-dimension-one-spas