Dimension One Spas
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw Dimension One spa of hot tub en beleef het comfort van Bourgondische luxe. Wij bieden alleen exclusieve merken aan.
U kunt bij ons in de showroom in Weerselo (Overijssel) onze Dimension One Spas van dichtbij bekijken en natuurlijk uittesten. Spa en Spa is officieel dealer van Dimension One buiten whirlpools en Dimension One AquaFit systems. In onze showroom in Overijssel hebben hier ook een aantal occasions staan van Dimension One voor aantrekkelijke actie prijzen! Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie. Tijdens de koffie vertellen we u graag meer over de verschillende spa’s en hot tubs en denken we graag met u mee welke spa het beste bij u en uw tuin past.  Graag bieden we u een offerte op maat.
d1-sarena_bay-3-dimension-one
Dimension One Spas
Al sinds 1977 is Dimension One Spas marktleider in het ontwerpen en produceren van premium bubbelbaden. Wat andere bedrijven als innovatie beschouwen, is oud nieuws voor D1. Dit innovatieve bedrijf gebruikte als eerste ozon, introduceerde fonteinen en patenteerde de kromlijnige vorm van de Bay Collection. Het ontwerp- en engineering team van Dimension One vindt de wens van de klant het meest belangrijk. Daarom heeft het de tijd genomen om naar de klanten te luisteren, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van de meest therapeutische en ontspannende wellness ervaring die er is. De zitplaatsen in hun spa’s zijn gebaseerd op meer dan 100 metingen van het menselijk lichaam, zodat u altijd de perfecte en meest comfortabele pasvorm kunt vinden.
Kwaliteit voor het leven
Dimension One zet zich ook in voor de kwaliteit van uw hot tub of spa voor het leven. Daarom biedt de gepatenteerde UltraLife-schaal een levenslange garantie tegen scheuren, lekken, vervaging of andere slijtage door blootstelling aan het milieu. Tevens is hun gepatenteerde Envirotect-plint, gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal inclusief gerecyclede melkbekers en komt ook met levenslange garantie. Het vereist geen waterdichtheid of vlekken en ziet er zo nieuw als de dag dat u het kocht voor de komende jaren.
d1-chairman-dimension-one-spas