Dr. Muller
Dr. Müller is een gerenommeerde maker van innovatieve Collagenic en Beauty Light Therapy-devices. Het assortiment van Dr. Müller omvat lichttherapie-apparaten die rood, groen en blauw licht uitstralen. Deze lichten helpen de huid de productie van collageen en elastine te verhogen, verjongen, verzachten en verhelderen de huid. Kijk hier naar ons assortiment.
DrMullerOmega_DreamWhiteMetallic_(08)
Therapy devices

Van Dr. Müller hebben wij verschillende lichttherapie modellen in ons assortiment opgenomen. Kortom, voor ieder wat wils. Zo is de Dr. Müller Essence het instap model voor rood lichttherapie die zowel perfect thuis als professioneel in gebruikt genomen kant worden. Dit licht therapie model is ideaal voor een ieder die de voordelen van verjonging wil ervaren. Daarnaast hebben wij wat luxere modellen in huis zoals de Ultrasun Beauty Light. Hierbij geniet je tijdens het gebruik ervan van drie soorten licht; rood, groen en blauw. Ook zorgt dit voor een heerlijke therapeutische behandeling. Want met deze 3 soorten licht wordt uw huid verjongt, glad gemaakt en ontgift. 

 

 

Light therapy lamps

Heeft u al een Dr. Müller lichttherapie device? Bij Spa en Spa hebben wij ook de verschillende lichttherapie lampen in ons assortiment op genomen, voor elk Dr. Müller apparaat of andere machine. Tevens passen de therapie lampen op elke ander therapy device. Alles voor de ultieme verjongende en verfrissende lichttherapie behandeling. Neem een kijkje en zie de verschillende licht therapie lampen in ons assortiment.

thumbnail
thumbnail 4

Therapy accessoires

Voor de ultieme ervaring tijdens het gebruik van de lichttherapie devices van Dr. Müller, kun je gebruik maken van de verschillende accessoires. Dus, maak het wellness gevoel compleet tijdens je sessie compleet. Van de Bodylift tot de Dreamer, deze accessoires versterken je verjongingservaring tijdens je lichttherapie sessie. Ook hebben wij verschillende reinigingsmiddelen voor de lichttherapie modellen in ons assortiment. Zo weet je zeker dat je jarenlang van je device zult genieten.