Hokki Mokki
Spa en Spa levert alle producten van Hokki Mokki. Hokki Mokki wordt als kant-en-klaar product op de gewenste locatie afgeleverd, en is diezelfde dag al operationeel. Geen langdurige werkzaamheden en meestal is er zelfs geen bouwvergunning nodig!
Mokki : is Fins voor ‘huisje in de natuur’. Waar de Finnen al decennia lang elk weekend naar hun zomerhuis trekken, is dit in ons land een nieuw verschijnsel. Daar de Finnen ook ‘uitvinders’ zijn van de sauna, kregen we het idee om deze heerlijkheden samen te brengen in een uniek product : Hokki!
Hokki_mokki_spaenspa_3
Hokki, wat is het?
Hokki is een sauna en tuinhuis in één. In een handomdraai wordt het knusse slaap-, werk en ontspanhuisje een heerlijke sauna;en vise-versa. Een unieke (slaap)plek voor de kinderen of logéés, een stille plek voor
het lezen van een boek en een inspirende werkkamer, atelier of praktijk. Hokki is een fijne plek in je eigen tuin waar iedereen zich
direct thuis zal voelen.

Hokki als tuinhuis

Wanneer er zomers minder behoefte is aan sauna, kan Hokki worden omgetoverd tot een heerlijk tuinhuis waar je zelf, de (klein)-kinderen en gasten kunnen verblijven.

Door de uitstekende isolatie is het er heerlijk stil om er optimaal te ontspannen of te slapen. Hokki is natuurlijk ook een creatief speel- en doehuisje, perfect om nieuwe inspiratie op te doen. Hokki is voor iedereen een heerlijke plek!

Hokki_mokki_spaenspa_huisje
Hokki_mokki_spaenspa
Hokki als sauna
Sauna is goed voor lichaam en geest. Hokki kan standaard als heerlijke buitensauna worden geplaatst. Met een electrische kachel voor gemak of een houtkachel voor een optimale beleving. Door het modulaire interieur is Hokki binnen no-time van huisje naar sauna omgetoverd, en vise-versa!

Hokki is het hele jaar door een heerlijke plek!