Hokki Mokki
Een tuinhuis en sauna in één. Spa en Spa levert alle producten van Hokki Mokki. Hokki Mokki wordt als kant-en-klaar product op de gewenste locatie afgeleverd, en is diezelfde dag al operationeel. Geen langdurige werkzaamheden en meestal is er zelfs geen bouwvergunning nodig!
Mokki: is Fins voor ‘huisje in de natuur’. Waar de Finnen al decennia lang elk weekend naar hun zomerhuis trekken, is dit in ons land nog een opkomend verschijnsel. Omdat de Finnen ook ‘uitvinders’ zijn van de sauna, werd het idee geboren om deze twee deze heerlijkheden; een huisje en een sauna, samen te brengen in een uniek product, de Hokki!
Hokki_mokki_spaenspa_3

Hokki, wat is het?

Hokki is een sauna en tuinhuis in één. In een handomdraai wordt het knusse slaap-, werk- en ontspan huisje een heerlijke sauna. En vice-versa. De Hokki is binnen no-time een unieke (slaap)plek voor kinderen of logéés. Een stille plek om tot rust te komen tijdens het lezen van een goed boek. Een prachtig huisje voor meditatie. Of wat dacht je van een een inspirerende werkkamer, atelier of praktijk. Hokki is een fijne plek in je eigen tuin waar iedereen zich
direct thuis zal voelen. Een heerlijk huisje en sauna in een.

Hokki als tuinhuis

Wanneer het warm buiten is in de zomer en er minder behoefte is aan het relaxen in de sauna, kan Hokki worden omgetoverd tot een heerlijk tuinhuis. In dit tuinhuis kun je zelf of de (klein)-kinderen en gasten verblijven. Een unieke ervaring.

De Hokki’s zijn uitstekend geïsoleerd. Het is er dan heerlijk stil om er optimaal tot rust te komen of te slapen. De natuur huisjes zijn natuurlijk ook creatieve speel- en doehuisjes. Perfect om nieuwe inspiratie op te doen. Het is voor iedereen een heerlijke plek! Een extra luxe tuinhuisje die ook nog eens als sauna dienst kan doen.

Hokki_mokki_spaenspa_huisje
Hokki_mokki_spaenspa

Of toch als sauna?

Wij van Spa en Spa hoeven niet meer te vertellen dat een sauna goed is voor lichaam en geest. De Hokki’s kunnen standaard als heerlijke buitensauna worden geplaatst. Met een elektrische kachel voor gemak of een houtkachel voor een optimale beleving. Door het modulaire interieur is Hokki binnen no-time van tuinhuisje naar sauna omgetoverd, en vice-versa!

Een Hokki is het hele jaar door een heerlijke plek voor de ultieme ontspanning. Tijdens uw bezoek aan onze showroom in Weerselo (Overijssel) vertellen we u graag alles over deze nieuwe, natuur tuinhuisjes die omgetoverd kunnen worden tot sauna. Onder het genot van een lekker kopje koffie natuurlijk!