Keuco

Met onze productontwikkeling willen wij een verschil maken. Dat kan qua functionaliteit zijn. Maar het kan hem ook in het productontwerp zitten. Of bij voorkeur allebei – gecombineerd met de uitstekende KEUCO-kwaliteit.
Keuco_2
Kranen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. Al vele jaren stelt KEUCO zichzelf deze hoge eisen door met innovaties en creatieve veelzijdigheid te komen. Onze armaturen zijn in talloze droombadkamers te vinden en zijn tot op heden uniek op de internationale markt. Ontdek de fascinerende wereld van KEUCO-kranen voor wastafel, douche, bad of bidet.

Badkamermeubels en wastafels

Met badkamermeubels en wastafels zet KEUCO nieuwe normen met als uitgangspunt dat de badkamer als leefruimte gezien wordt. Ontwerp geheel volgens uw eigen ideeën – daar zorgt de unieke designserie voor. Vooral als het gaat om het functionele en design op een duurzame, harmonieuze manier met elkaar te combineren. De badkamermeubels en wastafels van KEUCO zijn zo veelzijdig dat ze een maximale creatieve vrijheid bieden bij het ontwerpen van badkamers. Dit komt door de uitgebreide keuze aan afwerkingen, formaten en vele andere opties.

Keuco_spa_en_spa
Keuco_spa_en_spa_douche
Doucheplanchetten

de stijlvolle designobjecten bieden veel ruimte voor verzorgingsbenodigdheden. Het moderne, lineaire design past bij bijna alle inrichtingshandvatten en verbetert de badkamer optisch.

Naast de standaardafmetingen zijn alle douchebakken verkrijgbaar in individuele afmetingen tot 1600 mm, zodat ze geschikt zijn voor alle badkamerafmetingen.

Spiegelkasten
 

Zacht licht om ´s ochtends tijdens het douchen mee wakker te worden, helder licht om make-up mee aan te brengen, schemerlicht voor wellness: goede badkamerverlichting is oneindig dimbaar en in kleur aan te passen. Als de sfeer in de badkamer qua verlichting – helderheid en kleurtemperatuur – goed is, zijn niet alleen de visuele omstandigheden optimaal, maar ziet de hele badkamer er ook veel mooier uit. De duurzame en stijlvolle LED-oplossingen van de KEUCO-spiegelkasten zorgen voor harmonieuze verlichting. En dat elke blik in de spiegel een unieke ervaring is. Doordat de spiegelkasten een tijdloze schoonheid en technische functionaliteit hebben, worden het zinvolle en zinnelijke onderdelen van uw badkamer.

Keuco_spa_en_spa_verlichting
Keuco_accesoiresjpg
Accessoires

Bij het ontwerpen van de badkamer als een individuele leefruimte stralen de accessoires van de KEUCO de grootst mogelijke bruikbaarheid uit en voelen ze sensueel aan. Voor Reiner Moll van molldesign is het de kunst van het ontwerpen van een hele serie om elk product een bepaald eigen karakter mee te geven en tegelijkertijd te voorzien van de charismatische kenmerken van de serie. Een collectie die het vooroordeel wegneemt dat design altijd duur moet zijn. Ontdek compromisloos comfort, design en kwaliteit – maar ook compromisloos qua prijs.