Keuco

Kranen, badkamermeubels, wastafels en spiegelkasten. KEUCO creëert het allemaal voor de mooiste badkamers thuis. KEUCO wil met zijn productontwikkeling een verschil maken. In de functionaliteit of in het productontwerp. Bij voorkeur allebei – gecombineerd met de uitstekende KEUCO-kwaliteit.
Keuco_2

Kranen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Zonder kraan, geen badkamer. Tevens is het belangrijk dat kranen hun functionaliteit behouden en hun levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. En daar kun je met de items van KEUCO zeker van zijn. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. KEUCO stelt zichzelf deze hoge eisen door met innovaties en creatieve veelzijdigheid te komen. De armaturen zijn in talloze droom badkamers te vinden. Ook zijn ze tot op heden uniek op de internationale markt.

Badkamermeubels en wastafels

Met badkamermeubels en wastafels wil KEUCO nieuwe normen voor badkamers zetten. Badkamers dienen als leefruimte te worden gezien. En hoe doe je dat beter dan met prachtige items waar je dag in dag uit graag naar kijkt? Origineel ontwerp geheel volgens UW eigen ideeën. Daar zorgt de unieke designserie van KEUCO voor. Hierin is het van groot belang om het functionele en design op een duurzame, harmonieuze manier met elkaar te combineren. Ook zijn de badkamermeubels en wastafels van KEUCO veelzijdig. Ze zorgen voor een maximale creatieve vrijheid bieden bij het ontwerpen van uw badkamer thuis. Dit komt door de uitgebreide keuze aan afwerkingen, formaten en vele andere opties. Kortom, voor ieder wat wils.

Keuco_spa_en_spa
Keuco_spa_en_spa_douche
Doucheplanchetten

De stijlvolle designobjecten bieden veel ruimte voor verzorgingsbenodigdheden. Het moderne, lineaire design is strak en staat mooi bij alle inrichtingshandvatten. Door deze vormen wordt de badkamer optisch verbetert.

Naast de standaardafmetingen zijn alle douchebakken van KEUCO verkrijgbaar in individuele afmetingen tot 1600 mm. Zo zijn ze geschikt voor iedere wens.

Spiegelkasten
 

Zacht licht om ‘s ochtends tijdens het douchen mee wakker te worden. Helder licht om make-up mee aan te brengen. Schemerlicht voor wellness. Kortom, goede badkamer verlichting is oneindig dimbaar en in kleur aan te passen. Als de sfeer in de badkamer qua verlichting – helderheid en kleurtemperatuur – goed is, zijn niet alleen de visuele omstandigheden optimaal. Hiermee ziet de hele badkamer er ook nog eens veel mooier uit.

De duurzame en stijlvolle LED-oplossingen van de KEUCO-spiegelkasten zorgen voor deze harmonieuze verlichting. Zo is elke blik in de spiegel een unieke ervaring. Ook hebben de spiegelkasten een tijdloze schoonheid en technische functionaliteit. Al met al, prachtig voor iedere badkamer.

Keuco_spa_en_spa_verlichting
Keuco_accesoiresjpg

Keuco Accessoires

Bij het ontwerpen van de badkamer als een individuele leefruimte stralen de accessoires van de KEUCO de grootst mogelijke bruikbaarheid uit. Het is de kunst van het ontwerpen van een hele serie om elk product een bepaald eigen karakter mee te geven. Daarnaast is het van belang om ze tegelijkertijd ook te voorzien van de charismatische kenmerken van de serie. Tevens hoeft design niet altijd duur te zijn. Ontdek comfort, design en kwaliteit – alles voor een prima prijs. Kortom, voor iedere badkamer wat wils.