LB Solutions
LB Solutions voor buitendouches die het douchen waard zijn
Afbeelding_spa_en_spa_LB_1
Standaard modellen buitendouches

LB Solutions heeft een uitgebreid assortiment standaard modellen voor u buitendouche samengesteld. Al deze douches voor buiten kunt u zo luxe maken als u zelf wilt. Al deze douches zijn namelijk allemaal uit te breiden met verschillende opties en accessoires. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra handdouche of mengkraan. Of wat dacht u van vorstbescherming of bescherming tegen invloeden van zeezout? Zo blijft u buitendouche nog langer mooi en zult er jaren lang van kunnen genieten. De douches van LB Solutions zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn mooi in elke tuin.

Kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder bij het samenstellen van uw ideale douche voor buiten.

Buitendouche opties en accessoires

LB Solutions combineert design, kwaliteit en duurzaamheid in unieke buitendouches. Deze items staan prachtig in ieders tuin. Het assortiment standaard modellen is divers en door uitbreiding met opties en accessoires naar uw eigen wensen aan te passen. Voor een ieder wat wils. Bent u op zoek naar iets uniekers? Zoals bijvoorbeeld een buitendouche die helemaal aansluit bij het tuinontwerp en de materialen die daarbij gebruikt zijn? Of misschien moet uw buitendouche wel voldoen aan een specifieke maatvoering vanwege de ruimte waarin deze geplaatst wordt? Dit is voor Spa en Spa geen probleem. Wij denken graag met u mee! Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en wij ontwerpen een buitendouche die daaraan voldoet. Neem contact op als u vragen heeft. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Weerselo, Overijssel. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen we kijken wat er mogelijk is als buitendouche gelegenheid voor uw tuin.

Afbeelding_spa_en_spa_LB