Quooker

De kraan die alles kan

Quook_spa_en_spa_2
Alles uit 1 kraan

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

De hele dag door bijzonder handig

Voor je gekookte eitje in de ochtend. De karaf bruisend water bij het eten. Het kopje thee voor het slapengaan. Een Quooker-kraan is de hele dag door bijzonder handig. Ontdek alle toepassingen.

Fusion Square
Quook_spa_en_spa_1
Een Quooker is de veiligste keuze voor de keuken

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke. Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen.

Daarom kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, náást heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden. Dat heeft vier belangrijke redenen.

Een duurzame keuze

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker júist een verstandige aanschaf.

Quook_spa_en_spa
Flex chroom
Een Quooker bespaart energie
 

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren.

Meer ruimte in de keuken
 

Een fluitketel kan charmant zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken.

Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt.

COMBI