Quooker

De kraan die alles kan

Quook_spa_en_spa_2

Alles uit 1 kraan

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de allerlekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan. Van kokend tot warm water. Van lekker koud tot fris bruisend. En wat dacht je van gefilterd water? De CUBE van Quooker kan het allemaal.

De hele dag door bijzonder handig

Altijd handig en functioneel. Voor een snel gekookte eitje in de ochtend. Of een heerlijke frisse karaf bruisend water bij het eten. Het snel-gemaakte kopje thee voor het slapengaan. Een kraan van Quooker is de hele dag door bijzonder handig. Ontdek alle toepassingen in onze webshop of bezoek onze showroom in Weerselo, Overijssel.

Fusion Square
Quook_spa_en_spa_1

Een Quooker is de veiligste keuze voor de keuken

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke en vaak gestelde vraag. Jaarlijks lopen wel honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen is het van groot belang om op te passen met kokend water.

Naast dat deze kranen heel handig zijn, zijn ze vooral ook een zeer veilige keuze in ieder huishouden. De kraan werkt namelijk met een speciale bediening voor heet water, een soort beveiliging dus eigenlijk. Veiliger dan een waterkoker.

Een duurzame keuze

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren en ook bewuste keuzes maken. Hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker júist een verstandige aanschaf. Het is een duurzaam alternatief. Denk maar aan de hoeveelheid plastic die je bespaard wanneer je bruisend kraanwater drinkt in plaats van flessen bruiswater.

Quook_spa_en_spa
Flex chroom

Een Quooker bespaart energie
 

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren. Erg duurzaam dus.

Meer ruimte in de keuken
 

Een fluitketel kan een mooi item zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken.

Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt. Neem een kijkje in de webshop voor de opties. Wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Overijssel. Wij staan altijd graag voor u klaar.

COMBI