Sauna Red Cedar / Barrel Sauna Grenen
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw red cedar of grenen Finse Kota of Barrel sauna en beleef het comfort van Bourgondische luxe. Wij bieden alleen exclusieve merken aan waaronder de producten van Sauna Red Cedar / Barrel Sauna Grenen
Met een barrel sauna geniet u van ontspanning en rust in uw eigen buitensauna in de tuin of op het dakterras. Bij Spa&Spa vindt u barrel sauna’s van Artic Grenen, Thermowood en Red Cedar hout in verschillende afmetingen van 170 cm tot 400 cm lang.
barrel-sauna-weerselo-spa-en-spa
Gemakkelijk in elke tuin of dakterras!
De hoogwaardig afgewerkte barrel sauna’s zijn er in 1- tot 8-persoons uitvoeringen en worden standaard geleverd met saunakachel. Wij verkopen buitensauna’s in verschillende uitvoeringen zoals Artic Grenen, Red Cedar en Thermowood. Een barrel sauna lijkt qua vorm erg veel op een wijnvat en dankzij zijn compacte formaat is de barrelsauna gemakkelijk te plaatsen in elke tuin en op elk dakterras. U kunt de gewenste sauna direct in onze webshop kopen of eerst langskomen in Weerselo!
Finse Kota’s; Grillkota en Sauna Kota
BBQ-hutten in Finland, bekend als Grill Kota, zijn een perfecte plek om te ontspannen, een klein feestje of een familiebijeenkomst te houden. Een mooie barbecue-hut biedt zowel comfort als een exclusiviteit voor uw omgeving. Met een Grill Kota kunt u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin genieten. Na een lange dag kunnen u en uw gezin allemaal samenkomen in de cabine rond de centrale grill met bar-type tafel en verbinding maken tijdens het koken en eten. Bezoek onze productpagina’s voor meer informatie. Als u hulp nodig heeft bij onze aanvullende producten, kleur of u kunt gewoon niet beslissen welke Finse BBQ-hut geschikt is voor u? Neem contact met ons op, wij zijn er om u te helpen.
WArt 17m2 Finse kota grillhut bbqhuisje