Sauna Red Cedar / Barrel Sauna Grenen
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw red cedar of grenen Finse Kota of Barrel sauna. Beleef het comfort van Bourgondische luxe. Spa en Spa biedt alleen exclusieve merken aan waaronder de producten van Sauna Red Cedar / Barrel Sauna Grenen.
Deze buitensauna’s zijn uniek. Een prachtig en bijzonder item. Met een barrel sauna geniet u van ontspanning en rust in de tuin of op het dakterras. Bij Spa&Spa vindt u barrel sauna’s van Artic Grenen, Thermowood en Red Cedar hout in verschillende afmetingen van 170 cm tot 400 cm lang. Alles voor een unieke en mooie sauna bij u thuis.
barrel-sauna-weerselo-spa-en-spa
Gemakkelijk in elke tuin of dakterras!
De hoogwaardig afgewerkte barrel sauna’s zijn er in 1- tot 8-persoons uitvoeringen en worden standaard geleverd met sauna kachel. Wij verkopen buitensauna’s in verschillende uitvoeringen zoals Artic Grenen, Red Cedar en Thermowood. Een barrel sauna lijkt qua vorm erg veel op een wijnvat.  Dankzij zijn compacte formaat is de barrel sauna gemakkelijk te plaatsen in elke tuin en op elk dakterras. U kunt de gewenste sauna direct in onze webshop kopen of eerst langskomen in onze showroom in Weerselo!
Finse Kota’s; Grillkota en Sauna Kota
BBQ-hutten in Finland staan bekend onder de naam Grill Kota. Een Grill Kota is de perfecte plek om te ontspannen of om een klein feestje of een familiebijeenkomst te houden. Een mooie barbecue-hut biedt zowel comfort als een exclusiviteit voor uw omgeving. Met een Grill Kota kunt u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin genieten. Wie zegt dat barbecueën alleen maar zomers kan? Na een lange dag kunnen u en uw gezin allemaal samenkomen in de cabine. Neem plaats rond de centrale grill met bar-type tafel en maak verbinding tijdens het koken en eten. Als u hulp nodig heeft bij onze aanvullende producten, kleur of u kunt gewoon niet beslissen welke Finse BBQ-hut geschikt is voor u? Neem contact met ons op, wij zijn er om u te helpen.
WArt 17m2 Finse kota grillhut bbqhuisje