Sundance Spas
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw Sundance Spas spa of hot tub en beleef het comfort van Bourgondische luxe. Wij bieden alleen exclusieve merken aan.
Sundance Spas is toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid en levensstijl door de voordelen van zijn superieure hydrotherapie, waaronder ontspanning, stressverlichting, de bevordering van algemeen welzijn en het creëren van een omgeving voor een evenwichtig leven. Sinds de opening van de eerste fabriek in Costa Mesa, Californië in 1979, is Sundance Spas uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent en distributeur van acryl spa’s. De draagbare en in de grond geplaatste bubbelbaden geproduceerd door Sundance Spas zijn technologisch geavanceerd, goed ontworpen, duurzaam en worden aangevuld met een complete lijn accessoires voor bubbelbaden. Sundance Spas is te vinden in meer dan 750 winkellocaties in meer dan 60 landen wereldwijd. Sundance Spas leidt dealers en technici over de hele wereld op, en organiseert diepgaande seminars voor bedrijfsbeheer en technische service. Deze doorlopende trainingsprogramma’s geven u de zekerheid dat wanneer u een spa bij Sundance Spas koopt, u ​​zaken doet met deskundige professionals.
sundance-spas-spa-en-spa-weerselo
Sundance Spas
Sundance® is een naam waarop u kunt rekenen met ruim 40 jaar ervaring in het bouwen van hoogwaardige spa’s. Met eigentijdse ontwerpen, die energie besparen zonder jet power te verliezen, waterzuiveringssystemen die gebruikers helpen met minimale reiniging en onderhoud, en nog veel meer; waardoor er meer tijd is om van uw spa te genieten. Geniet van een Sundance-spa waar u relaties kunt onderhouden en uw leven kunt verbeteren met hydrotherapie-voordelen die verder gaan dan ontspanning. Ontspan, verjong en herstel uw geest, lichaam en ziel. Ontspan stress en spierspanning die hoofdpijn, vermoeidheid en pijn veroorzaken.
Kwaliteit voor het leven
Wij geloven dat Sundance Spas een premium merk is voor mensen die het belang inzien van investeren in hun gezondheid en ontspanning. Sundance Spa’s zijn ontworpen om hydrotherapie van de hoogste kwaliteit te bieden en blijven dit gedurende de hele levensduur van het product doen. Doorheen de lange geschiedenis van het bedrijf hebben Sundance Spa’s een traditie van innovatie en kenmerken zoals Fluidix-jets en Clearray-waterzuivering tonen aan dat ze zich inzetten om de gemoedsrust en het lichaamsgemak dat hun spa’s bieden voortdurend te verbeteren.
Odessa_980_428b435fc6f4dc2f02d9bbf734506f80