Sundance Spas
Spa en Spa maakt van uw tuin een paradijs. Geniet het hele jaar door van uw Sundance Spas spa of hot tub en beleef het comfort van Bourgondische luxe.
Sundance Spas is toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid en levensstijl door de voordelen van superieure hydrotherapie. Hydrotherapie die zorgt voor ontspanning, stressverlichting en het algemeen welzijn bevorderd. Alles voor het creëren van een goede omgeving voor een evenwichtig leven. De eerste fabriek van Sundance Spas werd geopend in Costa Mesa, Californië in 1979. Sindsdien is Sundance Spas uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent en distributeur van acryl spa’s. De draagbare, en in de grond geplaatste bubbelbaden, zijn technologisch geavanceerd. Spas van dit merk zijn goed ontworpen, duurzaam en worden aangevuld met een complete lijn accessoires voor bubbelbaden. Ook staat Sundance Spas voor kwaliteit. Daarom leidt het bedrijf dealers en technici over de hele wereld op, zoals Spa en Spa. Deze doorlopende trainingsprogramma’s geven u de zekerheid dat wanneer u een spa van Sundance Spas koopt, u ​​aan kunt op de deskundigheid van de dealer.
sundance-spas-spa-en-spa-weerselo

Sundance Spas

Sundance® is een naam waarop u kunt rekenen met ruim 40 jaar ervaring in het bouwen van hoogwaardige spa’s. Alle spa’s hebben eigentijdse ontwerpen, die energie besparen zonder jet power te verliezen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van  waterzuiveringssystemen die gebruikers helpen met reiniging en onderhoud tot het minimum te beperken. Daardoor is er meer tijd om van uw spa te genieten. In een Sundance-spa kunt u genieten met vrienden en familie, of gewoon lekker alleen. Ook verbetert uw leven met de verscheidende voordelen van hydrotherapie die verder gaan dan ontspanning. In deze spa’s ontspan, verjong en herstelt u uw geest, lichaam en ziel. Dus, ontspan stress en spierspanning die hoofdpijn, vermoeidheid en pijn veroorzaken in de spa’s van Sundance.

Kwaliteit voor het leven

Wij bij Spa en Spa geloven dat Sundance Spas een premium merk is voor mensen die het belang inzien van investeren in hun gezondheid en ontspanning. Sundance Spa’s zijn ontworpen om hydrotherapie van de hoogste kwaliteit te bieden. Dat wil zeggen dat de spa’s dit gedurende de hele levensduur van het product blijven doen. Doordat het een bedrijf is met veel ervaring en de lange geschiedenis van het bedrijf, staan Sundance Spa’s bekend om de traditie van innovatie. Deze luxe spa’s hebben kenmerken zoals Fluidix-jets en Clearray-waterzuivering voor een goede gemoedsrust en lichaamsgemak. Spa’s voor thuis waar u op kunt rekenen.

Bekijk onze webshop voor de verschillende opties. Tevens nodigen wij u van harte uit om onze showroom in Overijssel (Weerselo) te bezoeken om meer te leren over deze spa’s voor in uw tuin.