Tylohelo
TylöHelo is een van werelds grootste fabrikant van sauna’s en stoombaden.  Deze fabrikant onderscheidt zich door wat ze doen en door de wellness-belevingen die ze creëren. Je voelt dat er trots en echt gevoel in de sauna- en stoomproducten zit, en dit is iets dat niet nagemaakt kan worden. Wij verkopen producten van TylöHelo in onze webshop
De productlijn van TylöHelo kenmerkt zich door 3 categorieën. Dit zijn Sauna, Stoom en Infrarood. Hieronder geven we een korte toelichting op deze verdeling
Tylehelo_2
Sauna’s op 3 verschillende manieren

De verschillende series sauna’s zijn verkrijgbaar als modulaire, kant-en-klaar of op maat. Een modulaire sauna is de makkelijkste oplossing waarbij alles al (behalve de assemblage) is gedaan. Als u voor een kant-en-klare oplossing gaat kunt u kiezen uit een aantal mooie designs. Kiest u voor op maat dan hoeft u niet bang te zijn dat al u wensen terugkomen in het definitieve ontwerp.

STOOM

Geniet van het verkwikkende gevoel dat een TylöHelo stoombad biedt. 100% constante luchtvochtigheid, zachte warmte en comfortabele interieurs. Dat is onze wereld van stoom. En u kunt het volledig op maat gemaakt krijgen of een volledig functionele kant-en-klare oplossing kiezen.
Tylehelo_3
Tylehelo_4
Infrarood

TylöHelo infraroodcabines kunnen geheel worden uitgevoerd met lage straling IR-panelen. Naast montage op wanden zijn banken en vloerpanelen verkrijgbaar voor een hogere mate van warmtepenetratie.