Tylohelo
TylöHelo is een van werelds grootste fabrikant van sauna’s en stoombaden.  Deze fabrikant onderscheidt zich door wat ze doen. TylöHelo staat bekend om de wellness-belevingen die ze creëren. Je voelt dat er trots en echt gevoel in de sauna- en stoomproducten zit. En dit is iets dat niet nagemaakt kan worden. Daarom verkopen wij de producten van TylöHelo in onze webshop en in onze showroom in Overijssel (Weerselo).
De productlijn van TylöHelo kenmerkt zich door 3 categorieën. Dit zijn Sauna, Stoom en Infrarood. Hieronder geven we graag een korte toelichting op deze verdeling.
Tylehelo_2

Sauna’s op 3 verschillende manieren

De verschillende series sauna’s van TylöHelo zijn zowel verkrijgbaar als modulaire, kant-en-klaar of op maat gemaakte optie. Een modulaire sauna is de makkelijkste oplossing waarbij alles al (behalve de assemblage) is gedaan. Als u voor een kant-en-klare oplossing gaat kunt u kiezen uit een aantal mooie designs. Daarnaast kunt u voor op maat gemaakt kiezen. Dan weet u zeker dat al u wensen terugkomen in het definitieve ontwerp. Al met al, voor een ieder wat wils.

 

STOOM

Geniet van het verkwikkende gevoel dat een TylöHelo stoombad biedt. Tijdens dit stoombad geniet u van 100% constante luchtvochtigheid, zachte warmte in een comfortabel interieur. Dat is de wereld van stoom van TylöHelo. En het is niet geheel onbelangrijk dat het mogelijk is om volledig naar u wensen aan te passen. Kortom, u kunt uw stoombad volledig op maat laten maken of voor een volledig functionele kant-en-klare oplossing kiezen.
Tylehelo_3
Tylehelo_4

Infrarood

In een infraroodcabine geniet u van de rust en ontspant u volledig. De infraroodcabines van TylöHelo kunnen geheel worden uitgevoerd met lage straling IR-panelen.  Daarnaast kunt u montage voor op de wanden verkrijgen. Tevens zijn banken en vloerpanelen verkrijgbaar voor een hogere mate van warmtepenetratie. Kortom, een infraroodcabine die u volledig naar uw wensen kunt aanpassen.