Ultrasun
Spa en Spa levert alle producten van Sunshower en JEE-O. Buitendouches worden steeds populairder en ook op dit vlak kunnen we u als klant op maat bedienen.

 

Ultrasun gelooft in het uitgangspunt dat welzijn meer is dan je goed voelen en er goed uitzien. Deze ontwikkelaar van tanning devices is van mening dat verantwoord gebruik van licht en de energie die het afgeeft, een vast onderdeel van onze levensstijl moet zijn. Daarom is het hun doel de energie en vitaliteit van een zonnige dag opnieuw te creëren in een veilige en gecontroleerde omgeving. Dit doen ze met een uitgebreid aanbod aan tanning devices, lampen en accessoires. Met de items van Ultrasun kunt u genieten van een heerlijk momentje voor uzelf. 

thumbnail

Ultrasun modellen

Sinds 1974 is Ultrasun International een pionier op het gebied van verantwoord bruinen. Al jarenlang levert dit bedrijf professionele bruiningsapparaten. Alles voor een heerlijke bruiningservaring. Dit doen ze door een uitgebreid aanbod van tannings devices. Daarmee biedt het gebruikers de Recharge Yourself-ervaring: genieten van de warmte en vitaliteit die zonlicht uitstraalt.

Lampen voor bruiningsmachines

De Ultrasun bruiningsmachines zijn voorzien van Sunfit lampen. Ook zijn deze bruiningslampen geschikt voor elke machine. En dus ook voor andere merken.
Ultrasun_lampen_uv4
Ultrasun_accesoires

Ultrasun accessoires

Wilt u de bruiningservaring onder het tannings device verbeteren? Dat kan. Bij Spa en Spa weten we alles van de ultieme wellness ervaring. Daarom hebben wij verschillende accessoires voor het verbeteren van iedere bruiningservaring in ons assortiment opgenomen. Deze items zijn de perfecte metgezel voor elk Ultrasun-bruiningsapparaat.

Heeft u misschien wat raad of advies nodig over uw bruiningsapparaat of tanning device? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Overijssel (Weerselo). Daar staat de koffie altijd voor u klaar.