Ultrasun
Spa en Spa levert alle producten van Sunshower en JEE-O. Buitendouches worden steeds populairder en ook op dit vlak kunnen we u als klant op maat bedienen.

 

Ultrasun gelooft in het uitgangspunt dat je welzijn meer is dan je goed voelen en er goed uitzien. Ultrasun is van mening dat verantwoord gebruik van licht en de energie die het afgeeft, een vast onderdeel van onze levensstijl moet zijn. Het is hun doel om uw favoriete partner te zijn door de energie en vitaliteit van een zonnige dag opnieuw te creëren in een veilige en gecontroleerde omgeving. Zodat u kunt genieten van een moment waarop u uw ogen kunt sluiten, uzelf kunt opladen en uitkijken naar wat het leven voor u in petto heeft.

thumbnail
Ultrasun modellen

Sinds 1974 is Ultrasun International een pionier op het gebied van verantwoord bruinen. Ultrasun levert professionele bruiningsapparaten en biedt gebruikers de Recharge Yourself-ervaring: genieten van de warmte en vitaliteit die zonlicht uitstraalt.

Ultrasun lampen

De Ultrasun bruiningsmachines zijn voorzien van Sunfit lampen. Ze zijn geschikt voor elke machine, ook voor andere merken.
Ultrasun_lampen_uv4
Ultrasun_accesoires
Ultrasun accessoires

Verbeter de bruiningservaring met accessoires. Ze zijn de perfecte metgezel voor elk Ultrasun-bruiningsapparaat.