Viropower

Viropower is een luchtdesinfectiesysteem tegen virussen en luchtverontreiniging.

Naamloos
Viropower 6000

Dr. Müller introduceert de ViroPower 6000; een mobiel UVC luchtreinigingsapparaat met extra HEPA filter.

Het advies voor ruimtes waarin (veel) mensen samenkomen, werken en ontspannen is dat er goed moet worden geventileerd om besmetting via luchtdeeltjes te voorkomen. In veel ruimtes is dit moeilijk of vergt dit een grote technische aanpassing van het bestaande ventilatiesysteem. Een uitstekende techniek om de lucht in deze ruimtes te desinfecteren is door middel van UVC Licht.

Studies tonen aan dat UVC-straling bacteriën en virussen binnen enkele seconden kan elimineren. Dr. Müller heeft de ViroPower 6000 ontwikkeld, een apparaat dat veilig en verantwoord gebruik maakt van UVC-licht.

Door middel van 6 ozonevrije Dr. Müller UVC lampen van 25 watt per stuk en een uitgekiende luchtstroom met 2 hoogwaardige ventilatoren die op 2 standen kunnen worden geschakeld, kan de lucht in ruimtes tot 300m3 effectief worden gereinigd. Daarnaast beschikt de ViroPower 6000 over een verwisselbaar HEPA filter om (fijn) stof en bijvoorbeeld pollen uit de lucht te filteren. Hiermee garandeert Dr. Müller dat 99,9% van de lucht die de ViroPower 6000 weer verlaat, effectief is gereinigd.

Verbetert de omgevingslucht van een middelgrote ruimte

De Dr. Müller ViroPower 6000 is ontworpen om de omgevingslucht van verschillende kamertypes tot 300m3 te desinfecteren. Dat betekent dat ruimtes zoals salons, showrooms en kantines, waar veel mensen komen en gaan, schone lucht hebben, ongeacht het voetverkeer.

ViroPower-1920x1080_1
ViroPower-1920x1080_2
Elimineert 99,9% van virussen en bacteriën

In deze nieuwe tijden hebben gezondheid en welzijn voorrang. Er is meer tijd en middelen geïnvesteerd in het elimineren van virussen en bacteriën die onze dagelijkse routines kunnen schaden. Gelukkig kunt u er met UVC Licht zeker van zijn dat deze ziektekiemen worden verwijderd voordat ze de kans krijgen om uw systeem binnen te dringen.

Vermindert infectie en ziekteverzuim
 

Het creëren van een gezonde omgeving voor werknemers is topprioriteit voor werkgevers. Gelukkig kun je de de omgevingslucht van kantoorruimtes desinfecteren, wat op zijn beurt de kans op infectie en ziekteverzuim verkleint. Deze kleine aanpassingen verandert niet de huidige structuur van uw ruimte. Bovendien heeft De ViroPower 6000 een onopvallend en en tijdloos design dat bij elk interieur past.

ViroPower-1920x1080_5
ViroPower-1920x1080_4
Gaat 9000 uur mee
 

Een van de belangrijkste voordelen van de Dr. Müller ViroPower is dat het niet veel onderhoud vergt. De 6x UVC Licht lampen gaan minimaal 9000 uur mee. Dat betekent dat u niet voortdurend de omgevingslucht in uw ruimte hoeft te bewaken en u zorgen hoeft te maken.

Verhoogd de veiligheid van medewerkers en klanten
 

De ViroPower verkleint de kans op kruisbesmetting niet alleen tussen werknemers, maar ook tussen personeel en klanten, en vice versa. De toevoeging van een desinfectiesysteem verhoogt het vertrouwen binnen en buiten uw bedrijf.

ViroPower-1920x1080_6
Naamloos
Neutraliseert schadelijke deeltjes
 

Virussen en bacteriën zijn niet de enige schadelijke deeltjes in de lucht. Stuifmeel, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt en zelfs tabaksrook schaden ons immuunsysteem Het HEPA-filter in de ViroPower filtert deze deeltjes om hun kans op binnendringen in uw systeem te verminderen.		
Bekijk hier de video
Naamloos
Bekijk hier de brochure
Naamloos