Viropower

Viropower is een luchtdesinfectiesysteem tegen virussen en luchtverontreiniging.

Naamloos

Dr. Müller Viropower 6000

Dr. Müller introduceert de ViroPower 6000; een mobiel UVC luchtreinigingsapparaat met extra HEPA filter.

Dit apparaat is het advies voor ruimtes waarin (veel) mensen samenkomen, werken en ontspannen. In elke ruimte waar dit gebeurt, is het van belang dat er goed moet worden geventileerd. Hiermee wordt besmetting via luchtdeeltjes voorkomen. In veel ruimtes is dit moeilijk of vergt dit een grote technische aanpassing van het bestaande ventilatiesysteem. Kortom, een uitstekende techniek om de lucht in deze ruimtes te desinfecteren is door middel van UVC Licht.

Studies tonen aan dat UVC-straling bacteriën en virussen binnen enkele seconden kan elimineren. Daarom heeft Dr. Müller de ViroPower 6000 ontwikkeld, een apparaat dat veilig en verantwoord gebruik maakt van UVC-licht.

Dr. Müller garandeert dat 99,9% van de lucht die de ViroPower 6000 weer verlaat, effectief is gereinigd.

Verbetert de omgevingslucht van een middelgrote ruimte

De Dr. Müller ViroPower 6000 is ontworpen om de omgevingslucht van verschillende kamertypes tot 300 m3 in grootte te desinfecteren. Dit betekent dat ruimtes zoals salons, showrooms en kantines. Hiermee zal elke ruimte waar veel mensen komen en gaan, schone lucht hebben. Ongeacht het voetverkeer.

ViroPower-1920x1080_1
ViroPower-1920x1080_2

Elimineert 99,9% van virussen en bacteriën

In deze nieuwe tijden hebben gezondheid en welzijn voorrang. Daarom is er meer tijd en middelen geïnvesteerd in het elimineren van virussen en bacteriën die onze dagelijkse routines kunnen schaden. Met dit luchtreinigingsapparaat met UVC Licht zeker van zijn dat deze ziektekiemen worden verwijderd.

Vermindert infectie en ziekteverzuim
 

Het creëren van een gezonde omgeving voor werknemers is topprioriteit voor werkgevers. Gelukkig kun je de de omgevingslucht van kantoorruimtes desinfecteren. Dit verkleint op zijn beurt de kans op infectie en ziekteverzuim. Deze kleine aanpassingen verandert niet de huidige structuur van uw ruimte. Daarom is dit een gemakkelijke oplossing. Bovendien heeft de ViroPower 6000 een onopvallend en en tijdloos design dat bij elk interieur past.

ViroPower-1920x1080_5
ViroPower-1920x1080_4

De viropower gaat 9000 uur mee
 

Een van de belangrijkste voordelen van de Dr. Müller ViroPower is dat het niet veel onderhoud vergt. De 6x UVC Licht lampen gaan minimaal 9000 uur mee. Dat betekent dat u niet voortdurend de omgevingslucht in uw ruimte hoeft te bewaken. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken. Al met al, een kwalitatief hoogwaardig luchtreinigingsapparaat voor frisse lucht, altijd.

Verhoogt de veiligheid van medewerkers en klanten
 

Tevens verkleint de ViroPower de kans op kruisbesmetting niet alleen tussen werknemers. Ook tussen personeel en klanten, en vice versa beschermt het. Daarom verhoogt de toevoeging van een desinfectiesysteem het vertrouwen binnen en buiten uw bedrijf.

ViroPower-1920x1080_6
Naamloos

Neutraliseert schadelijke deeltjes
 

Virussen en bacteriën zijn niet de enige schadelijke deeltjes in de lucht. Stuifmeel, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt en zelfs tabaksrook schaden ons immuunsysteem. Daarom vertrouwen wij op het HEPA-filter in de ViroPower. Dit filtert deze deeltjes om hun kans op binnendringen in uw systeem te verminderen. Kortom, voor een gezonde ruimte, is dit luchtreinigingsapparaat de uitkomst. Wilt u meer weten? Dan bent u van harte uitgenodigd om onze showroom in Overijssel te bezoeken. Ook kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.		
Bekijk hier de video
Naamloos
Bekijk hier de brochure
Naamloos